25 - Off Topic

Inrednings tips till bebis!

2013-06-24 20:36 #0 av: Exoticas

Hejsan!

Jag ska snart börja inreda spädbarns rummet och väntar enligt ul en liten flicka! Jag  behöver lite inspiration då jag vill ha ett tema och tänkte kika om någon har lust att ladda upp en bild på hur ni har inrett   erats barns rum? behöver inte vara tema rum alltid kul med inspiration =)

Kanske har någon en tema idé?

Mvh 

/Josefin

www.Tejasmamma.se - Teja 2/9 2013 - Försöker med Syskon 

Anmäl
2013-07-07 10:16 #1 av: Elisiajohansson

Prinsessa, disney, osv. Och om du inte vill ha rosa kan du ju ha djungeltema eller djurtema, eller färg och form tema. De finns ganska mkt att välja på ;)

Anmäl
2013-07-07 13:40 #2 av: PogoPedagog

Min idé är lättstädat och oömt. En oslagbar kombination i barnrum;)

Jag jobbar som målare och ser nämligen ofta folk som lägger massa pengar på dyr färg, golv och tapeter till barn som är så små att dom skiter fullständifgt i det. Sedan blir de ledsna när två-åringen målar med tusch på väggen. 

Jag personligen kommer inte göra något åt rummet alls förän barnet är tillärckligt stort för att ha en egen åsikt om vad hen vill ha. Då har jag ju dessutom sparat pengar på att inte göra något tidigae och kan låta barnet få de tapeter o möbler hen vill även om de är några kronor dyrare. Så tänker jag.

Anmäl
2013-07-07 13:41 #3 av: PogoPedagog

Men om jag ska ge ett bättre tips är det att hitta en bild du gillar, låna en overhead-apparat och visa bilden på väggen. Fyll i konturerna med tavelkrita och måla sedan med vanlig väggfärg. Kul och personligt:)

Anmäl
2013-07-21 02:10 #4 av: [MyCassie]

Säger också oömt. Vi kör på en kombination av vita nya möbler och begagnade möbler. Färg utgörs av kuddar, mjukisdjur, tavlor osv som tål "stryk". 

Sen har vi också ett tema genom alla rum hos oss och jag ser då också att dotterns rum följer in i det temat någorlunda också.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.