25 - Off Topic

Efterlyses

2008-05-16 18:35 #0 av: Geishas

Jag undrar om det är ngn som har en sådan mjukishund och som kan tänka sig att sälja den. Vi betalar bra för den.

Min son har tappat bort sin och han vill ha en ny men de görs inte längre...

Anmäl
2008-05-17 01:50 #1 av: Elisabeth-J

Min son har massor av kramdjur så jag ska titta igenom alla imorgon. Dom ligger nerpackade i källaren. Jag hoppas verkligen att vi har en likadan så att din son kan få den, jag tycker så oerhört synd om honom och Robin, min son säger att han känner igen hunden och tror att det finns en sån här hemma, han vill ge den i så fall till din son. Han blev verkligen berörd av det här. Han vet vad kramdjuren betyder :)

Jag skickar ett pm till dig imorgon.

 

Anmäl
2008-05-17 03:14 #2 av: Geishas

Tack vad gullig son du har, min Pontus saknar sin Hundi och även om det inte blir hans "Hundi" så är det en likadan och det är det viktigaste enligt min Pontus :)

Anmäl
2008-05-20 02:48 #3 av: Tom

Jag förstår ert dilemma. Vår dotter fick en liten gossekanin när hon var väldigt liten. Den blev hennes absoluta favorit och vi insåg att det skulle bli katastrof om den skulle komma bort eller om den bara skulle tvättas. Vi löste det genom att köpa tre likadana till. Det visade sig vara en mycket bra investering :-)

Jag hoppas verkligen att ni hittar en ny hundi.

 

Ring och messa så mycket du vill för 90 kr/månad!

Just nu får du 20 GB extra surf och halva priset de tre första månaderna!

Klicka på den här länken till Vimla!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.