2014-01-15 21:33 #0 av: Dominika

Här är en liten presentation av oss bakom sajten.

Jag heter Denise och är 38 år. Jag har världens underbaraste familj som består av vår lilla hund Tindra, två hamstrar Diania och Darlia, två barn på 10 och 12 år, Hilda och Hugo heter dom, min man har också ett barn som är 16 år och heter Markus. Jag är bonusmamma åt honom. Så har vi ju lilla pyret också. Vi vet ännu inte vad den lilla sötnosen ska heta, men vi funderar på Stella eller Tora eller Freja.

Jag gillar hundar, och jag är intresserad av att Skådespela. Därför har jag en egen skådespelerigrupp i vårt garage. Där har jag ställt fram dekorer och rekvisita m.m. Jag gillar däremot inte orättvisa, krig och en speciell hundras som jag tyvärr inte minns namnet på.

Vår hund heter Tindra och är en Yorkshireterrier, men hon är tyvärr inne på sina sista år. Hamstrarna är Hildas.

Där hade ni lite om mig! :)Thiah
Thiah heter jag här i internetvärlden men i riktiga världen kallas jag för Kattis. Jag bor precis utanför Helsingfors i Finland. Flyttade hit för 7 år sedan från Stockholm. Jag bor med min sambo och våra två pälsbollar Pixie och Ella. Just nu väntar vi vårt första barn, en son , som borde titta ut däromkring 23 april 2014. Bobfloyd är vår sons arbetsnamn om ni undrar varför jag kallar honom så. ;)

Jag älskar att läsa, tar gärna en kall öl med chips till.Jag är klantig som få och har svårt för att vara sur eller arg.
Jag är utbildad närvårdare och har de senaste 7 åren jobbat med barn i åldrarna 0-7 år. 

Thiah med samboRia74

Maria heter jag, är 39 år och är sajtvärd här på barn.ifokus. Jag tog över sajten för ett tag sedan och startade den alltså inte.

Har en dotter på 6 månader och en cocker spaniel, så det är alltid full rulle här hemma. Just nu är jag mammaledig från mitt jobb som sensorisk bedömare på The Absolut Company. Jag har även jobbat på en förskola innan.

Jag älskar att pyssla hemma och att laga mat, min sämsta kvalitet är nog att jag är för envis  för mitt eget bästa.

Ria74