05 - Barn 6-12 år

Kan jag skaffa tandställning nu?

2018-11-01 20:42 #0 av: Wilma.frågor

Hej! Jag har väldigt snea tänder och när jag har tappat min sista tand så kommer jag att få tandställning! Men den sitter som in i berget och blir aldrig lös. Så har det varit i ungefär ett halvt år. Jag kommer inte att dra ut tanden! Eftersom att jag har fobi för nålar mm. Kan jag endå skaffa tandställning även jag har en tand till att tappa? Har ni varit med om det? Skriiiiiv!!!!!

Anmäl
2018-11-01 21:01 #1 av: Stallmima

Vad säger din tandläkare?  Jag har haft sprut-skräck hos tandläkaren och har även försökt till att lag a rotfyllning hos tandläkaren, men det gick inte haha  så det fick bli bedövning till slut och döm till min förvåning att det knappt kändes. Men ta och diskutera ditt dilemma med tandläkaren först   Glad

Anmäl
2018-11-01 21:02 #2 av: Maria

Den enda som kan svara riktigt på det är din tandläkare och jag gissar att du redan har fått svaret att du ska få tandställning när du har tappat den sista mjölktanden.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.