04 - Barn 3-5 år

Behöver hjälp att hitta kompisar (ny i stad)

2018-10-14 20:28 #0 av: tlover

Vi har nyss flyttat till en ny stad och förskoleplats drar ut på tiden. Dottern är väldigt social och aktiv och behöver stimulansen som andra barn, inte trötta föräldrar kan ge. 

Idéer? Vi är redan på öppna förskolan men där leker tyvärr inte barnen med varandra utan med sina föräldrar och majoriteten av tiden är det bara små barn där (dottern är 3½), lekplatser och andra ställen är det sällan också att barnen leker med varandra (om det ens finns några barn där, vilket det oftast inte finns). Träning och liknande har insläpp först till vårterminen.

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2018-10-14 21:45 #1 av: Sarah

Vilken stad? Om du vill säga :) Jag åker till Leos lekland när jag verkligen måste rasta stora dottern. Sist åkte jag dit ensam med henne, gravid i 9e månaden för att jag höll på att bli galen :p gick det med.

Anmäl
2018-10-14 22:14 #2 av: Carrosh

Undrar också vilken stad?

Har du Facebook brukar det finnas en del mammagrupper där man kan träffa nytt folk - då kan man ju samtidigt barnet få lite nya kompisar också.

\m/
Äta bör man, annars blir man hungrig!

Anmäl
2018-10-17 21:32 #3 av: mollyt

Jag tycker också att Facebook har varit toppen i att kunna hitta grupper för föräldrar som bor i samma område. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.