15 - Barnsjukdomar

Angående mässlingutbrottet

2018-01-10 11:55 #0 av: Anonym

Hej. Är det fler än jag som tycker det är obehagligt med det mässlingutbrott som pågår nu? Hittills är 22 personer konstaterat smittade och igår varnades 900 personer som varit på teater där en i ensemblen vart smittad. Återstår att se hur många som får det utav dem, och hur många de hinner smitta ner. Utav en sjukdom som vi nästan hade utrotat i Sverige.

Jag undrar verkligen hur ni som väljer att inte vaccinera era barn tänker?! Det finns människor i vårt samhälle som inte kan vaccinera sig pga bakomliggande sjukdom, nedsatt immunförsvar, spädbarn som inte hunnit få vaccinet än etc. Förklara gärna för mig hur ni tänker, jag skulle verkligen vilja förstå. Och kom inte och dra med den där studien som gjordes för 20-30 år sedan, författaren har själv dragit tillbaka den då den inte är korrekt utförd, och resultaten därmed inte är pålitliga.

Anmäl
2018-01-10 12:03 #1 av: Hera

Varför skriver du anonymt?

Jag förstår inte heller hur man tänker.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-01-10 20:33 #2 av: Madde

Jag tycker det är lite läskigt med mässlingen och min mamma fick mässlingen och det satte sig på ögonen och efter det fick hon problem som väldigt ung och fick opereras och har idag väldigt dålig syn. 

Sen kollade jag själv upp om jag hade fått spruta för mässlingen och det visade sig här om dagen att jag inte alls har fått det. Så nu måste jag själv se till så jag får den och min son när det är dags. 

Medarbetare på Iller.ifokus och Sajtvärd på vin.ifokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.