25 - Off Topic

Kristallbarn?

2016-03-11 17:13 #0 av: Destany

Jag pratade med en brevidgång idag o hon sa att jag har ett kristallbarn o väntar ett till. Har fattat att det är nåt andligt på nåt vis. Har försökt googla men tyckte där inte var den infon jag sökte.
Så jag undrar om någon här känner till begreppet kristallbarn o vad det innebär egentligen?

Anmäl
2016-03-11 17:18 #1 av: thea_thea

Någon slags woo woo-skit

http://auratransformation.com/sv/kristallbarn/


Anmäl
2016-03-11 17:21 #2 av: Destany

Det e ju fritt fram o tro på det eller inte. Var inte riktigt det jag frågade om.

Anmäl
2016-03-11 17:25 #3 av: Aleya

Testa att fråga på övernaturligt. Dom vet säkert.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2016-03-11 17:27 #4 av: [Anata]

#1

Något Woo Woo- skit. Om du inte tror på de så behöver de inte vara skit. Blir faktiskt ledsen  när du säger så :(  

Anmäl
2016-03-11 17:32 #5 av: thea_thea

#2 Kolla länken, där står det

"Alla barn, som kommer till världen från 2009 och framåt, föds med en fullt utvecklad kristallaura.

I perioden 2004-2008 föddes alla barn med en blandning av indigo och kristallaura, och desto närmare 2009 barnen föds, desto renare kristallaura är de födda med och desto mer kristalliserade är de i kroppen, när de är helt kristalliserade kallas de kristallindivider.

De barn som föds efter 2013 kallas ”rena” kristallmänniskor eftersom de också är kristalliserade i deras nätverksenergi som har med deras socialiseringsförmåga att göra.

Kristallbarn är mycket rena och högfrekventa i deras energier, ärliga till sin natur och extremt sanningssökande i deras umgänge med andra människor. Till skillnad från indigobarnen saknar de helt det gränssättande element i deras personlighet, vilket lyckligtvis inte är något problem för barnen själva eftersom de är mycket medvetna om vad de tycker om och vad de inte tycker om samt vilka personer som är bra för dem att vara tillsammans med.

Kristallbarnen kompromissar inte i något sammanhang överhuvudtaget. De isolerar sig hellre från omvärlden om de själv anser att de är det enda acceptabla sällskap som erbjuds på många mils avstånd.

Inte ens mamma och pappa och de närmaste familjemedlemmarna är självklart utvalda att befinna sig i kristallbarnens närhet. De nya barnen omger sig inte frivilligt med människor som har en begränsad tankegång eller med människor som har styrande eller nedbrytande energier. Om föräldrarna beslutar sig för något annat än precis just det som barnet vill kan man vara säker på att det uppstår ett kaotiskt tillstånd inom kort.

På ett omedvetet plan bär kristallbarnen nämligen runt på en stark inre eld som kan få allt negativt omkring dem att brinna ned fullständigt.

Föräldrar till nya kristallbarn bör, om inte för deras egen skull, också för barnens skull snarast förändra sin aura- och energistruktur via en AuraTransformation™ så att den matchar barnens kristallaurastruktur. Därmed behöver barnen inte begränsa deras stora mänskliga mentala och/eller fysiska potential bara för att de är barn och för att föräldrarna inte kan följa med i barnens snabba utveckling både på det inre och yttre planet.

Faktum är att de nya barnen oftast inte har förståelse för det långsamma och ibland invecklade sätt att leva som många vuxna, med den gamla tidens energistruktur, praktiserar.

Framtidens kristallbarn använder sig uteslutande av genvägstangenterna på tangentbordet och har inte på något sätt lust till att använda gammeldags metoder från den tid då deras föräldrar var barn. Gränssättning, konsekvens, ansvarskänsla, direkt konfrontation samt att tala sanning är kodorden i Den Nya Tidens uppfostran.

Vill du veta mer om de nya barnen och deras beteenden rekommenderar vi dig att läsa Anni Sennovs böcker Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin (läs utdrag från boken) ochKristallmänniskan och Kristalliseringsprocessen (läs utdrag från boken).

Förhandlare i Sverige: Se bokhandlarlista här."


Anmäl
2016-03-11 17:39 #6 av: Blueberry95

Har läst en del om det. Kan skriva det jag har hört. Indigo barn kallades dom som kom hit/föddes på ca 70-90 talet. Dom är oftast diagnostiserade för adhd och liknande. Det är svårt för dom att leva här på grund av hur mycket dom tar in. Ett indigobarn har tydligen ett högre medvetande och känner mer empati och känslor en andra. Jag skulle säga att dom är här för att förändra hur systemet ser ut nu. Kristallbarn är vad jag förstår en ännu mer "utvecklad" version av ett indigobarn. De ser och förstår tillexempelt mycket mer och känner vad andra känner. Har också hört att alla barn som föds idag är indigo/kristallbarn. Men du får läsa om det själv, det finns hur mycket som helst att läsa :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.