15 - Barnsjukdomar

RS-virus

2015-02-09 15:04 #0 av: Ria74

Molly har varit enormt förkyld i flera omgångar nu sen i december. I förra veckan på måndagen blev hon förkyld med feber och snor igen, blev sämre och sämre och i fredags och lördags var hon riktigt dålig. Hon hade inte jättehög feber, mellan 38-39 grader. Men hon var enormt slemmig och hostade som tokig. Ville inte äta och dricka, kunde i sova ordentligt och ville bli buren konstant. Det resulterade i att vi fick truga i vätska och sitta upp och sova ofta med henen i famnen.

Sen igår middag var det precis som det vände och hon blev med ens mycket piggare, febern försvann och hon hostar inte alls lika mycket. Snor och slem har också minskat väldigt mycket. Denna natten har mamma också fått sova ;)

Pratade med vårdcentralen och tydligen är det ett väldigt stort utbrott av RS-virus iår så dom var ganska säkra på att det var det hon hade haft.

Har era barn haft RS-virus?

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Anmäl
2015-02-10 13:27 #1 av: Thiah

Nej Joel har enbart en vanlig lätt förkylning med hosta. Vi verkar inte ha samma sorts utbrott som ni. Vet att min väninna med sin för tidigt födda flicka är väldigt orolig och försiktig.

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Anmäl
2015-02-10 13:31 #2 av: Ria74

#1 Ja, det förstår jag att hon är. Fast Molly är så pass stor var hon riktigt dålig denna gången med mycket slem.

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.