01 - Allmänt om barn

Barnstol

2014-08-12 12:56 #0 av: Thiah

Jag har börjat fundera på det här med barnstol.  Vi har nämligen ett presentkort på 75e på stockmann så jag tänkte att vi kan kolla där.

Hittade denna för 80e på deras hemsida.  Jag undviker gärna att skaffa en hel stol om denna skulle funka. Vi har ett matbord med rejäla stolar. Enda problemet skulle vara om vi har middagsgäster.

Vad tror ni? Skulle den funka?

http://www.mybaby.se/stokke-handy-sit-black.html

Jag är inte intresserad av den stora, vanliga, stokke stolen då jag redan har dem på jobbet och slår tårna i dom.. GalenKöper vi en "hel" barnstol så vill jag a en som är lätt att fram och bort. Vi har nämligen ingen plats i själva köket att ha en utan den skulle då stå bredvid matbordet i vardagsrummet.

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Anmäl
2014-08-12 14:18 #1 av: PogoPedagog

Fördelen med en "vanlig" stol är att bebisen kan sitta lite tidigare i den om man pallar upp med lite kuddar runt om.  Jag personligen gillar att ha en med egen bricka för då kan man ha fint dukat med duk och saker på bordet. Bebisar har sjukt långa armar ju!

Men jag tycker den ser bra ut för övrigt.

Anmäl
2014-08-12 14:23 #2 av: PogoPedagog

Tänk på att välja en stadig stol att fästa den på bara. Barnstolar har ju ofta lite bakåtpekande ben för att de inte ska tippa om ungen trycker fötterna mot bordet men vanliga stolar är ju inte lika stadiga.

Anmäl
2014-08-12 18:29 #3 av: [jnordstrom]

Vi har en från Ikea i plast för 129kr plus brickan till för kanske 39kr. Liten lätt att ta av benen och väääldigt lätt att göra ren! Kanske dock inte den finaste.

Anmäl
2014-08-12 20:40 #4 av: Thiah

#3 jo jag har sett den. Men den jag visa skulle vi få med presentkort så vi skulle kunna skaffa den där från Ikea om den här inte alls funkar.
Alltid bra med en resestol, speciellt r detr 3 kusiner i nästan samma ålder varje släktträff

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.