01 - Allmänt om barn

Boken Växa - Inte lyda

2014-04-16 00:34 #0 av: [Tess86]

Ni som har läst boken Växa - Inte lyda, vilken ålder på barnet anser ni att boken är anpassad för? Finns det delar som behandlar redan bebistiden eller kommer den bättre till användning när barnet går från bebis till småbarn? Eller är den riktad till föräldrar till lite större barn?

Anmäl
2014-04-16 09:39 #1 av: ChristineL

Den har vi här hemma, fick i julklapp när jag var gravid av mannens bror. Jag har inte hunnit läsa den än, men enligt honom skulle den ta upp barnuppfostran på samma sätt som dom bemöter hundarna i hunddagiset dom har, dvs med positiv förstärkning. Ska nog försöka ta mig tid och ork att bläddra lite i den...

Anmäl
2014-04-16 21:12 #2 av: [Tess86]

Jag har hört att den ska vara riktigt bra. Men om den behandlar just uppfostran så känns det som att det berör barn och inte bebisar. Jag läser just nu "Lyhört föräldraskap" av Malin Bergström. Den berör barn från nyfödd till fyra års ålder tror jag att det är, och jag läser i den vart efter sonen blir äldre, de kapitel som motsvarar hans ålder. Den boken tycker jag är otroligt bra. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.