01 - Allmänt om barn

babysim

2007-11-23 00:00 #0 av: lisette

har era barn fått ut något av babysimmet?

det verkar som om loke älskar det. han börjar plaska direkt när han kommer i vattnet och han slutar inte förrän man går upp igen.

en bekant tyckte att hon likaväl kunde åka till badhuset själv och göra samma saker med sitt barn som de gjorde på babysimmet.

vad tycker ni? 

 

 

Anmäl
2007-11-23 10:41 #1 av: CBA

Jo visst det kanske man kan men samtidigt så får man ju det sociala samspelet på babysimmet där barnet får träffa (kanske inte så mycket direkt leka med men ändå) andra barn, vilket oxå är viktigt.

Anmäl
2007-11-23 14:05 #2 av: AnnaLundin

Visst kan man åka till badhuset själv och göra samma saker - men gör man det? Svaret för de flesta är nog NEJ... Sen är det inte så dumt att ha en ledare som talar om vad man ska göra, så att man GÖR det också....

Mina barn har gått på babysim allihop och gillat det olika mycket. Men det har gett dem alla vattenvana och lärt sig komma vidare.

Anmäl
2007-11-23 15:06 #3 av: Annette

Mina har aldrig gått på babysim. När den store var liten renoverades badhuset och var helstängt. Med den lilla blev det för bökigt att samtidigt passa en badtokig treåring :)


Anmäl
2007-11-23 18:07 #4 av: Zebben

Jag gick babysim med dottern, och det var jätteroligt. Men dyrt! Speciellt när dottern min ansåg det vara dags att amma under just den tiden vi skulle plaska. Hon ville inte ha innan,fast jag erbjöd henne precis innan det var dags att gå ner i poolen. Utan hon blev jättehungrig i poolen. Men vi gick steg 1 och steg 2.

Med nästa barn kommer jag inte gå babysim utan går hellre till badhuset själv. Då kan jag ju de flesta moment man gick igenom.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.