20 - Tips & råd

Vi Som Tar Upp Kampen Mot Pedofilerna

2009-12-24 03:12 #0 av: AnneN

Skriv på denna namninsamling om du tycker att Sverige bör skärpa straffen för pedofiler!

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2010-01-09 14:49 #1 av: MiiM

 

Detta bör tas på högsta allvar! Det bör få hårdare straff.

Det gäller barn Så tänk på dom! Var smart och gör det du kan göra. Sluta blunda det kommer inte att hjälpa någon.

Och ja Självklart har jag skrivit på. Hoppas fler gör det.

//M

 

Anmäl
2010-01-09 17:18 #2 av: johan

Jag är den förste att hålla med om att dömda pedofiler ska få hårda straff. Jag tycker det är vidrigt att så väl pedofilbrott som våldtäcktsbrott ibland kan ge lägre straff än ekonomisk brottslighet.

Men utöver det så måste det också kräver ordentliga bevis mot den anklagade. Det är alldeles för vanligt att en part - oftast mamman - kommer dragandes med incest- och pedofilanklagelser mot motparten för att få enskild vårdnad.

Det är många pappor som sitter oskyldigt fängslade utan egentlig bevisning förutom att mamman eller tvivelaktiga barnpsykologer påstår en sak. Minns ni barnhemmet med "minnesterapeuter" som kunde plocka fram de mest märkliga minnen om övergrepp som papporna gjort?

Även om det avskrivs som trams så är en sådan anklagelse mot en människa förödande och man är för alltid dömd och skyldig av omvärlden.

Både att ge kännbara straff för skyldiga och kräva ordentlig bevisning för att undvika att oskyldig döms är för att skydda barnen. Ett barn ska inte behöva leva med vare sig någon som förgriper sig sexuellt på dom eller med någon som anklagar den andra föräldern för något så vidrigt av rent egoistiska hämndintressen.

 

Anmäl
2010-01-11 03:31 #3 av: Yataz

Jag har skrivit på!!!

Yataz

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.