13 - Barn med funktionshinder

egenmäktighet med barn under 16 år

2010-04-10 13:00 #0 av: fisken-linus

Man kan göra hur  man vill ta barn från den andre föräldern när man har växelvis boende gemensam vårdnad flytta adress men det är ett brott men ingen vill ta itu med detta inte heller socialen här i åstorp de kan inget göra säger de. jag vill att detta kommer ut hjälp mig och alla andra som blir drabbade av denna lucka i lagarna.hadde jag snott en bill så hadde jag fått en dom men inte detta konstigt.vill påpeka att pappan är dömd för olika saker. pojken har a.d.h.d med autistis drag.

Anmäl
2010-04-11 13:16 #1 av: johan

Det är märkligt att det är så låga straff för detta bara för att det är em förälder som kidnappar sitt barn. I synnerhet när mammor kidnappar barnen.

Man borde kalla det för vad det är: kidnappning.

Anmäl
2010-04-14 22:02 #2 av: martdat

tyvärr heter det ju så finit hoss socialen att de inte går in och hämtar barnet pga att barnet inte ska vara med om en sådan traumatisk upplevelse, barnet i fokus  och inte färäldrarna,,, Har sett det på nära håll, hua,

hoppas att dte löser sig för er,

Har den andre föräldern flyttat med barnet elr vad har hänt?

Sajtvärd på kattpolisen i fokus.

Allt som inte kan lagas med silvertejp är sönder på riktigt.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.