24 - Annonstorget

Söker ensamstående pappor till studie

2010-05-02 18:45 #0 av: Isira

Hej!

Våra namn är Maria Tengkvist och Rebecka Stjärneblad och vi studerar på socionomprogrammets sjätte termin i Lund. Det är nu dags för oss att skriva vår C-uppsats, som kommer att handla om ensamstående fäders vardag. Fokus ligger på att se vilka möjligheter och hinder man som ensamstående pappa stöter på i vardagslivet samt hur nya familjestrukturer byggs upp efter en skilsmässa/separation. Vi söker dig som är ensamstående pappa och har dina barn minst varannan vecka. Vi vore tacksamma för din medverkan för att kunna genomföra detta projekt!

Metoderna vi kommer att arbeta med är intervjuer samt dagböcker. Intervjuerna beräknas ta ca 1 timme och dagböckerna kommer föras under en veckas tid. Intervjuerna kan ske via telefon om du bor långt iväg. I dagboken får Du skriva precis så mycket som Du vill om det just Du tycker är viktigt. Om Du fastnar går det bra att utgå från stödfrågor som kommer att bifogas med dagboken. All information vi får av Dig kommer naturligtvis att avidentifieras och kommer inte användas till något annat än denna uppsats. Du har också möjlighet att avbryta din medverkan när helst du vill.

Vi vore djupt tacksamma om Du vill delta i både att skriva dagbok samt att bli intervjuad, men det går också bra att tacka ja till en av delarna. Tanken är att vi på dessa sätt ska kunna få en tydlig inblick i hur Din vardag ser ut som ensamstående pappa.

Om Du kan tänka Dig att medverka så är Du välkommen att kontakta oss så snart Du kan på någon av följande mailadresser;
maria.tengkvist.610@student.lu.se, rebecka.stjarneblad.210@student.lu.se

Vi kommer därefter att boka en tid med Dig för intervju vid ett tillfälle Du tycker det passar bra.

Tack på förhand!
/Maria Tengkvist & Rebecka Stjärneblad

 

 

Anmäl
2010-05-02 23:37 #1 av: AnnaLundin

har Ni sett http://singelforaldrar.ifokus.se/

där kanske funkar ännu bättre att söka...

Anmäl
2010-05-03 00:14 #2 av: Isira

Tack så mycket, letade igenom kategorierna men måste ha missat den :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.