20 - Tips & råd

Natusan zinksalva

2010-11-09 10:05 #0 av: vedda

Ett gott tips till alla småbarns föräldrar är Natusan Zinksalva. Blöjeksem är ett minne-blott. En fet men inte kladdig kräm man stryker på med snabba resultat. inom några dagars användning ettpar gånger om dagen sedan försvann blöjeksemen på vår lille dotter. Hade testat andra salvor/krämer mot blöjeksem men såg inga resultat fören jag testade Natusan Zinksalva.

Bytte omgående till Natusans våtservetter också, de kan med fördel användas på hela kroppen och är väldigt milda mot huden. En erfarenhet med tips värd att föra vidare och rekommendera. Om ni inte testat och har dessa problem är det helt klart värt att testa för det funkade för oss! (Zinksalvan hjälpte även min vän med spruckna nagelband, den återfettar utan kladd)

Anmäl
2010-11-09 14:35 #1 av: AnnaLundin

Tack för ditt tips!

Det finns många bra salvor och vi har nog alla våra egna favoriter.

(däremot undrar jag hur du tänker med våtservetterna, som innehåller massor av kemikalier som stannar kvar på barnets hud om du inte sköljer med vatten efteråt...)

Anmäl
2010-11-18 23:08 #2 av: [1992mammatill3]

jag körde också med det..lite jobbigt vr det ibland då dom på dagis inte smörjde på det..men det funkar iaf..

Anmäl
2010-11-19 16:03 #3 av: elyse

Vi har bl.a. den salvan på förskolan och det märks på barnen att de tycker att det hjälper mot röd rumpa.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.