04 - Barn 3-5 år

Glömde bort

2011-02-26 18:04 #0 av: [YlvaP]

Jag och mannen har trugat på minstingen vätska av alla dess slag och med jämna mellanrum vatten för att hon troligtvis var lite uttorkad.

Men iaf så har hon nu börjat fråga efter vätska och det är bra. Men hon glömmer bort att gå och kissa för det var väldigt sällan som hon kissade men nu kissade hon på sig iaf. Ingen big deal utan jag satte henne i bebisbadkaret för att leka medan jag torkade upp på golvet.


Skönt att kisseriet börjar fungera igen också.

MVH Ylva / Wai-san
Vardagsbloggen
Medarbetare på Sommar och Scrubs.

Anmäl
2011-02-26 23:04 #1 av: AnnaLundin

Att hon kissar betyder ju att hon får tillräckligt med vätska. Så det är ju bara positivt. Kissa på sig kan även den bästa göra...

Anmäl
2011-02-26 23:09 #2 av: [YlvaP]

Ja precis. Inte blev jag arg. Jag bara tog henne till badrummet så fick hon bada. Blir inte arg på sånt för det är sånt som kan hända. Skrattande

Ja hon börjar inse också att det är bra att dricka eftersom hon varit dålig med sånt. Hon frågar till och med efter något att dricka emellanåt. Hon vill inte till sjukhuset så därför dricker hon mera. Skrattande Min lilla älskling.

MVH Ylva / Wai-san
Vardagsbloggen
Medarbetare på Sommar och Scrubs.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.