Allmänt om barn

Påskpynt

2008-03-17 19:14 #0 av: Elisabeth-J

Att pyssla tycker många barn och vuxna om och nu när det snart är påsk så kanske många av er laddar upp med pysselsaker. Måla ägg är ju en tradition som håller i sig men det finns ju andra saker man kan göra.

Dekorationsgräs kan man köpa i butiker som säljer fröer och det växer fort, om 3-4 dagar har man ett ganska högt gräs. I vår familj finns det allergi så vi har inte påskris inne men den här dekorationen gör vi varje år som är uppskattat och roligt.

Vi fyller skålen med jord och sår gräs, när det har vuxit till en lagom längd dekorerar vi med det vi hittar i skogen och med eget pyssel. Här finns påskliljor, krokus, lingonris, grenar, mossa, dekorationssten, små kycklingar, fjädrar och ägg bl.a.

Det här är ett enkelt och roligt pyssel för både stora och små.

Relaterade länkar

  Av: Elisabeth.J

  Datum för publicering

  • 2008-03-17
  Anmäl
  2008-03-18 01:47 #1 av: magma

  Ett bra tips, tack! Jag funderade idag på vad jag skulle hitta på för påskpyssel med knoddarna, det enda jag kom på var påskkort och måla ägg. *hmm* Ska nog så lite gräs och göra något slags "påskäggsfågelbo"!

  Anmäl
  2008-03-19 14:32 #2 av: Repoort

  ett litet potpurri med traditionellt påskpynt

  Anmäl

  Bli medlem på iFokus

  För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.